Dit is een demo winkel. Geplaatste bestellingen bij deze winkel worden niet gehonoreerd of uitgevoerd.

Garantie

Op alle gebruiksartikelen rust een DOA garantie (Dead On Arrival). Dat houdt in dat wanneer u een product ontvangt dat bij aankomst niet blijkt te werken, dit product vervangen zal worden, mits u het retour zendt naar het door VapeXperience aangegeven retouradres, en u op de dag van ontvangst via e-mail bij ons heeft gemeld dat het product defect is. We raden u daarom aan om een artikel bij ontvangst direct te controleren op werkzaamheid.

Retourzendingen dienen gedaan te worden in een deugdelijke verpakking. Een gewone envelop beschermt de producten onvoldoende tegen de sorteermachine bij POSTNL. De kosten van retourzending komen ten laste van de verzender.

Zodra het DOA artikel is ontvangen en gecontroleerd is, krijgt u bij vastelling van een defect kosteloos een vervangend exemplaar toegestuurd.

  • Op batterijen en laders rust één maand garantie.
  • Op afgebroken batterijen rust GEEN garantie. Bij normaal gebruikt breekt een batterij niet vanzelf af. Bewaar batterijen niet onbeschermd in zak of tas, en draai de onderdelen niet muurvast aan elkaar. Vast is vast!
  • Ongesealde liquids kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden teruggenomen.
  • VapeXperience is niet aansprakelijk voor problemen of defecten die ontstaan door verkeerd gebruik van artikelen en/of liquids.
  • Het gebruik van een elektrische sigaret is geheel voor eigen risico. VapeXperience is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen die ontstaan door het gebruik van een elektrische sigaret en/of liquids.